نظرسنجی سوالات متداول پرسش و پاسخ تابلو اعلانات گروههای دفتر نقشه سایت نمای اصلی
رنگ و بوي تغيير
بهمن فخريان
زبان مفخر فارسي
شاهين زارع
چهل و پنج هزار واژه
وحيد نيكنام
همه آن را به كار خواهند بست
علي فرازمند
زبان تفكر ما را شكل مي دهد
رضا عطاران
نگاهي به واژگان زيست شناسي در كتابهاي درسي امروز
محمد كرام الديني
سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی
دفتر تالیف کتاب های ابتدایی و متوسطه نظری

گزارش اولين همايش آموزش زمين شناسي " منابع معدني ،زير بناي تمدن وتوسعة صنعتي"
تاريخ: يكشنبه 23 مهر 1396  ساعت: 16:05

اين همايش كه توسط واحد تحقيق، توسعه و آموزش علوم تجربي برنامه ريزي شده بود ساعت 8 صبح چهارشنبه 17 مهر ماه 96با تلاوت آياتي از كلام الهي آغاز گرديد

در ابتدا خانم دكتر مريم عابديني كارشناس علوم پايه )گروه زمين شناسي (موارد ذيل را بيان نمودند:

-          ويژگي هاي منحصر بفرد كتاب زمين شناسي پايه يازدهم، مطالب بسيار كاربردي، تصاوير متناسب و تفكر برانگيز (خصوصا تصوير روي جلد) و همچنين مطالب كتاب نيز بر اساس ضرورت و اولويت كاربردي بودن ،فعاليت محوربودن توسط هيئت تاليف گردآوري و مدون گرديده است.

-          درخواست از همكاران شركت كننده در همايش با توجه به ارتباط مستمر با دانش آموزان، مطالب يا تصاوير ابهام برانگيز را به ايشان انتقال دهند.

-          انتشار دوباره مجله رشد زمين شناسي به صورت ديجيتالي، ايميل مختص مجله رشد زمين شناسي و تقاضا از همكاران كه مطالب آموزشي و مفيدشان را جهت داوري و انتشار در مجله، ارسال نمايند.

جناب آقاي دكتر حسن حذرخاني مسئول واحد تحقيق، توسعه و آموزش علوم تجربي نيز مطالب كاربردي را يادآوري كردند.

همچنين ايشان در مورد روش هاي مختلف تدريس، خصوصا روش هاي تعاملي و اكتشافي توضيحاتي ارائه نمودند كه در تدريس اين كتاب با استفاده از روش هاي تعاملي و اكتشافي، بهترين نتايج حاصل خواهد شد.

در ادامه همايش جناب آقاي دكتر مدبري، هيئت علمي دانشگاه تهران، مسئول انجمن زمين شناسي ويكي از مولفين كتاب با مرور  بعضي ار فصول ، با دقت وسعه صدر به سوالات همكاران حاضر در جلسه پاسخ دادند.

بازگشت به ليست اخبار